Overslaan en naar de inhoud gaan
Cultuur van Contact

Veranderen
is een contactsport.

Cultuur van contact

Nu je lang thuis hebt gewerkt, mis je de verbinding. Met collega’s, je teammanager en/of het bedrijf waarvoor je werkt. Toch sta je niet te springen om daar alle dagen weer te zijn. Wat heb je nodig om graag weer terug te zijn in de werkomgeving waar je uitkomt? Voor veel mensen is het antwoord ‘echt contact’. Dat is wat werken leuk en betekenisvol maakt. Maak met elkaar van je werkomgeving een plek waar je graag wilt zijn!

Verandermanagement

Veranderen is niets anders dan iets anders in jezelf naar voren brengen. Wat je nodig hebt zijn anderen die je daarin uitnodigen, uitdagen en/of verleiden. Want ergens voelt het als een risico om in te brengen wat je uit het contact weg neigt te houden. Je wilt wel, maar je durft niet goed. Toch vraagt werken aan een cultuur van contact op veel plaatsen wel wat anders en nieuws van mensen. Namelijk dat ze met elkaar ontdekken wat er nodig is om het echt veilig te maken. Dat hoef je niet alleen te doen. We begeleiden je er graag bij.

 • Cultuur van Contact

  Tiemen Westerduin

  48 jaar | Director Strategy & Culture, Compassion

  Trajecten met diepe impact, waardoor we meer psychologische veiligheid beleven op onze werkvloer. Dit is werken aan een cultuur van contact!

Cultuur van contact

Een cultuur van contact is een werkomgeving waarin mensen elkaar uitnodigen om het goede in de ander te zien en daarom die ander graag verder helpen (en van die ander leren). Bouwen aan zo’n cultuur doe je vooral door te werken aan de alledaagse interacties. Want in relaties gebeurt het (of niet). Wij komen er heel graag tussen. Om van daaruit samen met je te ontdekken waar het anders, beter, meer samen kan. Luister hieronder naar wat Simon Sinek zegt over het veranderen van een bedrijfscultuur.

Zo zet je de eerste stap naar een Cultuur van Contact

Bel ons of laat ons jou bellen. Dan kunnen we in een goed gesprek het eerste contact met elkaar daarover maken. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan spreken we elkaar snel!

Gerelateerde artikelen

 • Psychologische veiligheid

  De veiligheid in een team maakt dat we meer sociale risico’s kunnen nemen?

 • Werken aan de 4 v's

  Veiligheid en vertrouwen zijn de pijlers onder echte verbinding, met vrijheid als gevolg.

 • Leemlaag

  Op een dag over cultuur leert Arend Ardon ons dat cultuur een optelsom is van routines.