Overslaan en naar de inhoud gaan
Workshops

Leuk en lekker werken aan nog beter contact.

Inspirerend werken

Zoek je een nieuwe invalshoek die inspireert? Nagenoeg dagelijks verzorgen wij allerlei creatieve workshops. Soms los en luchtig. Vaak ook grondig en diepgaand. Maar altijd raak. Omdat we eerst luisteren voordat we aan het werk zetten. Ervaar wat de essentie van contact is. Ontdek wat je daarmee kunt op je werk. En laat je daardoor inspireren.

Eerst luisteren

Het is heel belangrijk om samen een workshop goed voor te bereiden. Kijken naar de context waarbinnen die workshop thuishoort. Ontdekken wat het gewenste effect is en hoe we dat kunnen bereiken. Welk intensiteit en duur passend is. We hebben genoeg op de plank liggen om het samen echt kloppend te maken.

Meer dan een workshop

Ervaring leert ons dat het enorm helpt om mensen goed op een workshop ‘voor te sorteren’. Wat kunnen we in de weken voorafgaand aan de workshop doen om mensen met de juiste mindset te ontvangen. En ook: wat gaat hen na een workshop helpen om met dat wat ze ervaren hebben naar het werk te gaan en daar werk van te maken. Als we samen goed nadenken over wat er voor en na de workshop nodig is, dan vergroten we de impact (en de duurzaamheid) enorm.

  • Workshops

    Inga Blokker

    32 jaar | Directeur FoodService Instituut Nederland

    "Alle trainers zijn buitengewoon kundig in contact maken. Naar welk traject ik mijn mensen stuur, ze komen er duurzaam veranderd uit."

Luisteren en meer

Omdat we toonaangevend zijn op het gebied van luisteren, is de ‘workshop Harthorend’ degene die we het meest verzorgen. Die workshop is gebaseerd op het boek ‘Harthorend, luisteren voor professionals’. Een boek dat deelnemers na (soms ook voor) de workshop graag lezen. Je ervaart daarin wat de essentie van luisteren is. Het zet je aan het werk met de twee principes om je luisteren te verbeteren: (1) je gaat beter luisteren naar jezelf en (2) ontdekt dat luisteren vooral geven is (en wat je in de weg staat om dat te doen).

Maar er is meer. Veel meer. Zo zijn er workshops die horen bij het boek ‘Goed voelen, emoties voor je laten werken’. Maar ook workshops over verbinding, psychologische veiligheid, spreken, veranderen, vergaderen etc. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Als het onderwerp waarvoor je een workshop zoekt met contact te maken heeft, zoek dan contact met ons!

Meer informatie over onze workshops aanvragen?

Als je hieronder je gegevens achterlaat, komen wij met een passende reactie.

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken, dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers