Overslaan en naar de inhoud gaan
PLAY Learning Community

Voor alle young professionals die verlangen naar een betekenisvol en authentiek leven.

PLAY 

Je herkent het misschien wel: het valt niet mee om in de veelheid aan keuzes die op je afkomen, het roer stevig vast te houden en te blijven koersen op wat voor jou écht belangrijk is. En als jij niet kiest, kiest het leven voor jou. Met als gevolg een geleefd bestaan. Waar vind je de rust, ruimte en begeleiding die je nodig hebt om stil te staan bij wie je bent, hoe je relaties 'doet' en wat je al werkend wilt bereiken? Stop met zoeken, PLAY is het antwoord!

Wist je dat:

 • 30% zich altijd of vaak eenzaam voelt?
 • 80% van de young professionals twijfelt of hij of zij op de goede plek zit?
 • 84% weleens burn-outklachten ervaart?

Wat is PLAY?

PLAY is een beweging die young professionals helpt om (1) echt van binnenuit te weten waar je voor staat en gaat, (2) dit handen en voeten te geven op de werkvloer en in je leven en (3) dit altijd in verbinding met en voor anderen te doen.

Tijdsduur
Vier dagen & vier coachingsmomenten
Investering
2950,- excl. btw
Locatie
Mooie en inspirerende buitenlocaties

Is deze training iets voor jou?
Schrijf je in

Lijkt deze training je wat? Dan kan jij je hier inschrijven. Heb je liever nog wat meer informatie? Neem contact met ons op.

Dit zeggen deelnemers over PLAY

 • Sanne Bos
  PLAY Learning Community

  Sanne Bos

  27 jaar | Accountmanager, KOPexpo

  'PLAY laat me zien dat alles wat ik nodig heb al in me zit. En ook: hoe ik dit kan benutten. Mijn relaties zijn echter en ik weet waar ik warm voor loop.'

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers