Overslaan en naar de inhoud gaan
Op de werkvloer

Verbeter je relaties en prestaties,
door te werken aan je communicatie

Communiceren kan je leren

Voel je je soms niet gehoord, zowel op het werk als privé? Je bent niet de enige! Communicatie vormt een uitdaging voor veel bedrijven én individuen. Dat is jammer. Onderzoek toont aan dat een open communicatiecultuur een cruciale factor is voor werktevredenheid. Wil jij je personeel behouden, dan is dit zelfs belangrijker dan een goed salaris. Wil jij ook werken in een omgeving waar echte verbinding centraal staat en waar jij jezelf kan zijn? Onze communicatietraining helpt! 

Laat mij alle trainingen zien

 

Onze visie op communicatie

Bij ons gaat communicatie niet over het verbergen van wie je echt bent, maar juist over het omarmen van je eigen stem. Zodat je daar gehoor aan kan geven. Wij helpen bedrijven al meer dan 25 jaar om effectiever te communiceren. Dat doen we op onze eigen, unieke manier. We moedigen je aan om naar binnen te kijken en te ontdekken wat er echt in je leeft. We leren je hoe je op een open, nieuwsgierige manier kunt luisteren naar jezelf en anderen. Geen verbale banengevechten meer, maar echte, betekenisvolle gesprekken waarin iedereen gehoord wordt.

 

Daarom kies je voor vanbinnenuit

 • Focus op de binnenkant - geen oppervlakkige tips en trucks, maar ontdekken hoe het bij jou werkt.
 • Uitsluitend gericht op contact - en hoe je contact kunt gebruiken om een goede job te doen.
 • De meest duurzame manier om je communicatie vaardigheden blijvend te verbeteren. 

Plan een gratis proefsessie

Inspirerende blogs over communicatie

Bij onze communicatietrainingen gaat het er niet om wat er van je verwacht wordt, maar om wie je werkelijk bent. Durf jezelf te laten zien en te horen wat anderen te zeggen hebben. Alleen als je dat durft, creëren we samen een werkcultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. En je zult zien dat ook in je persoonlijke leven je relaties verbeteren als je beter leert communiceren. Wij schrijven regelmatig blogs over onze visie op communicatie. Onderstaande blogs geven een goed beeld van hoe wij naar communicatie kijken. 

 • Blog
  LSD & 'actief luisteren'

  In de meeste gesprekken zijn we constant bezig met adviseren, vragen stellen, interpreteren en evalueren. Zo sturen we het gesprek waarheen wij willen en missen we de kern van het verhaal van de ander. Dat kan anders!  

 • Blog
  Communiceren? Amputeren!

  We zijn constant op zoek naar manieren om onze interne communicatie te verbeteren. Alles wat er wel is maar niet handig lijkt om te zeggen, slikken we in. Daar gaat een hoop energie in zitten. Wat moet je daar nou mee? Kom tevoorschijn!

 • Blog
  Verbinding – wat maakt het?

  De meeste communicatietrainingen helpen ons richting het perfecte zenden en ontvangen. Wat ons betreft gaat communiceren in de eerste plaats over veerbinding. En pas in de tweede plaats over de boodschap. 

Leer beter communiceren in onze communicatietrainingen

Wil je je communicatieve vaardigheden verbeteren met een communicatie training? Dan zijn er veel trainingen te vinden. Veel van deze trainingen leren je om een gesprek te sturen in de richting die jij wilt. Je leert perfect ‘zenden’ en ‘ontvangen’. Luisteren, Samenvatten en Doorvragen (LSD). Onze trainingen zijn anders. In onze nieuwe generatie communicatietrainingen verleggen we de focus naar het 'echte contact'. Zodat je beter luistert. Contact maakt. En zodat wat je zegt helpt.

Onze communicatietraining:

 • Gaat volledig over het verbeteren van jouw luisteren.
 • Gaat daarin een slag dieper dan de gebruikelijke tips en trucs (ontdekken hoe het bij jou werkt).
 • Komt heel dichtbij – je gaat begrijpen waarom je luistert zoals je luistert en zet daarom je persoonlijke ontwikkeling heel sterk aan. 
 • Gaan in op situaties waar jij in de praktijk tegenaan loopt - zodat je duurzaam kan veranderen. 

Bekijk onze trainingenPlan een gratis proefsessie

 • Workshops

  Inga Blokker

  33 jaar | Directeur, FoodService Instituut Nederland

  'Alle trainers zijn buitengewoon kundig in contact maken. Naar welk traject ik mijn mensen ook stuur, ze komen er duurzaam veranderd uit.'

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers