Overslaan en naar de inhoud gaan
Incompany trainingen

Relaties en prestaties verbeteren door werk te maken van contact.

Leren is werken, werken is leren.

Al onze trainingen zijn natuurlijk ook 'incompany' te organiseren. Grote voordeel is dat we er dan samen echt maatwerk van kunnen maken. Niet alleen van de momenten waarop we trainen. Maar juist ook van de tijd daartussen. Hoe dichter we het leren bij het werken kunnen krijgen, hoe beter!

Nieuwe generatie trainingen

Veel trainingen maken je vaardiger. Je leert een gesprek te sturen in de richting die jij wilt. Op weg naar het perfecte ‘zenden’ en ‘ontvangen’. De focus ligt dan op het begrijpen van de boodschap. Heel nuttig. In onze nieuwe generatie trainingen verleggen we de focus naar het echte contact. In al onze trainingen merk je dat het erom gaat dat jijzelf echt meedoet. Dat je alles wat er bij jou van binnen te horen, te voelen en te begrijpen is leert benutten om contact te maken. Zodat je als professional zelf echt meedoet. We trainen dus vooral de ‘binnenkant’, alle andere dingen volgen. Mensen voelen dat het dan meer klopt. Je doet wat je leert van binnenuit.

Maatwerk

Wat je ook wilt bereiken met een incompany traject, het begint altijd met goed luisteren. Samen helder krijgen wat nodig is. In nagenoeg al onze trainingen doen we dat niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met alle deelnemers. Wij noemen dat een intake. Bij voorkeur in een wandeling leggen we het eerste contact, maken we kennis en helpen we mensen wat ze willen leren haarscherp te krijgen. Dat helpt niet alleen om maatwerk te leveren, maar zet het leren ook al stevig in gang.

Een werkplek die verandering uitnodigt

Het is goed om samen te zoeken naar wat je in het werk zelf kunt doen om het nieuwe gedrag in de hand te werken. Dus kijken naar wat helpend is om het anders te doen op die momenten dat je niet aan het trainen bent. We bedenken creatieve en uitdagende opdrachten en ontdekken waar in het werk het nieuwe gedrag logisch te integreren is. Ook brengen we wat het nieuwe gedrag belemmert in kaart en wat daarin anders kan. Wat mensen op hun werkplek stimuleert om het echt beter te doen brengen we in. Zo maken we van het werk zelf een omgeving die het nieuwe gedrag krachtig uitnodigt.

Trainers leven het uit

Natuurlijk leef je als trainer uit waar je voor staat. Daarom zijn trainers bij vanbinnenuit niet vooral kennisoverdragers. Ze scheppen voorwaarden en bouwen aan relaties die zij gebruiken als plek om te werken. Ze staan niet vóór een groep, maar werken ín die groep. Ze schrikken er niet voor terug ook zelf volop mee te doen.

Ben je benieuwd? Nodig ons uit voor een gesprek!

Vraag informatie aan over incompany trainingen

Bel ons of laat ons jou bellen. Dan kunnen we in een goed gesprek het eerste contact met elkaar daarover maken. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan spreken we elkaar snel!

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken, dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers