Overslaan en naar de inhoud gaan
Persoonlijke Coaching

Een nieuwe weg vinden of dezelfde weg anders gaan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Persoonlijke Coaching

Als het niet gaat zoals jij wilt, dan helpen wij je graag contact maken met wat er bij jou van binnen leeft. Zodat je van daaruit andere keuzes maakt. En zo - voor jezelf én voor anderen - op een nieuwe manier van betekenis bent.

Luisteren naar jezelf

Wat je probeert anders te doen is niet voor niets zo moeilijk voor jou. In de wandelingen die we maken helpen wij je om beter te luisteren naar jezelf. En daar passende consequenties aan te verbinden. Ook als wat bij jou te horen is schijnbaar tegenstrijdig is. Juist die dilemma's zijn leerzaam. De spanning die ze veroorzaken kun je gebruiken om in beweging te komen.

Van binnenuit

De weg naar een beter contact met jezelf is een mooi begin. Maar als de weg naar binnen is gelopen, dan is er nog de weg naar buiten. Spannend. Want als jij jezelf aan een ander laat zien, komt er altijd een reactie. Daarom oefen je wat nieuw is eerst met mij. En met mensen bij wie dat voor jou veilig voelt. Gewoon zoals je bent er voor een ander zijn, dat geeft zo veel ontspanning én voldoening.

We laten je graag zien hoe dit eruit kan zien.

Benieuwd of persoonlijke coaching bij jou past?

Bel ons of laat ons jou bellen. Dan kunnen we in een goed gesprek het eerste contact met elkaar daarover maken. Bel gerust of laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Tot binnenkort!

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken, dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers