Overslaan en naar de inhoud gaan
Persoonlijke coaching

Een nieuwe weg vinden of dezelfde weg anders gaan. Je hoeft het niet alleen te doen!

Persoonlijke coaching

Als het niet gaat zoals jij wilt, dan helpen wij je graag om contact te maken met wat er bij jou vanbinnen leeft. Zodat je van daaruit andere keuzes maakt. En zo - voor jezelf én anderen - op een nieuwe manier van betekenis bent.

Luisteren naar jezelf

Dat wat jij probeert anders te doen, is niet voor niets zo moeilijk voor jou. In de wandelingen die we maken, helpen wij je om beter te luisteren naar jezelf. En daar passende consequenties aan te verbinden. Ook als het schijnbaar tegenstrijdig is wat er bij jou te horen is. Want juist die dilemma's zijn leerzaam. De spanning die ze veroorzaken, kan je gebruiken om in beweging te komen.

Van binnenuit

De weg naar een beter contact met jezelf is een mooi begin. Maar als je de weg naar binnen hebt gelopen, dan is er nog de weg naar buiten. Spannend. Want als jij jezelf aan een ander laat zien, komt er altijd een reactie. Daarom oefen je eerst met ons wat er nieuw is. En met mensen bij wie dat voor jou veilig voelt. Er gewoon voor de ander zijn zoals je bent, dat geeft zoveel ontspanning én voldoening. We laten je graag ervaren hoe dit eruit kan zien.

Hoe ziet het coachingstraject eruit?

Meestal bestaan onze coachingstrajecten uit negen ontmoetingen. In een eerste gesprek maken we kennis en ontdekken we wat er speelt. Vaak is er al wat 'laaghangend fruit' te oogsten. Dat geeft energie en vertrouwen. In een tweede ontmoeting krijgen we samen haarscherp waaraan jij wilt werken. Daarna maken we een A4-tje. Daarin geven we het traject een titel, we schrijven de doelen op waaraan jij wilt werken en ook wat we samen zien als goede manieren om daaraan te werken.

Dan volgen in principe vijf sessies die verbonden zijn door diverse ‘huiswerkopdrachten’. Die ontmoetingen vinden bij voorkeur wandelend en op mooie plekken in de natuur plaats. In een eindgesprek kijken we wat je hebt bereikt (en wat je daarin helpt) en wat nog niet (en wat je ervoor nodig hebt om dat ook te bereiken). Een half jaar na afronding van het traject volgt nog een ontmoeting als ‘opfrisser’.

We doen het écht samen

Je staat er niet alleen voor. Niet alleen is er een coach die je verder helpt, ook zul je merken dat hij of zij vanaf het begin zoekt hoe je anderen bij je leren kunt betrekken. Jouw leidinggevende, vriend(in) of collega. Want hoe meer het je lukt om je persoonlijke ontwikkeling en groei samen te doen, hoe beter en ook duurzamer die ook blijken te zijn.

Benieuwd of persoonlijke coaching bij jou past?

Bel ons gerust of laat je gegevens achter op het onderstaande formulier. Dan kunnen we in een goed gesprek het eerste contact met elkaar maken. Tot binnenkort!

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers