Overslaan en naar de inhoud gaan
Keynote speaker & listener

Laat je inspireren om te groeien
in relaties en prestaties

Met een keynote speaker je luisteren verbeteren

Op allerlei seminars, events en congressen kun je luisteren naar zogenoemde ‘keynote speakers’. Met hun ‘praatje’ zetten zij de toon en inspireren ze grote groepen mensen. En als dat goed gedaan wordt, is het heerlijk om naar te luisteren. Wij doen dit ook - en ontzettend graag voor jou.

Inspirerende spreker Harry van de Pol

Harry van de Pol, oprichter van vanbinnenuit en schrijver van drie boeken over luisteren, doet niets liever dan grote groepen mensen inspireren. Alles om mensen in beweging te brengen. Om ze te helpen beter te luisteren naar zichzelf en anderen. Door zijn jarenlange ervaring als trainer, coach en inspirator weet hij naadloos aan te sluiten op de behoefte van de groep. Ook doordat hij in de praktijk brengt wat hij ‘preekt’: altijd eerst luisteren voordat je spreekt. Zijn inspirerende talks zijn vaak gebaseerd op zijn boeken. Na afloop van het event geven we deelnemers er graag een exemplaar van mee. Zodat ze altijd weer terug kunnen naar de beweging die zij bij het luisteren voelden.

Voor wie verder wil lezen over wat raakt

  • Goed voelen

    ‘Goed voelen’ is een praktisch boek over het benutten van emoties in je werk. Dit boek helpt jou om je emoties te doorvoelen. Zodat je de energie die erin zit, kunt gebruiken om te bewegen richting je doelen. En je emoties kunt inzetten om je (werk)relaties te verbeteren.

  • Basisboek luisteren & spreken

    Het 'Basisboek luisteren & spreken' is een bijzonder goed leesbaar studieboek. Het inspireert, daagt uit en laat zien hoe je er zó voor een ander kunt zijn dat je hem/haar helpt ontwikkelen.

  • Harthorend

    'Harthorend' is een praktisch denkmodel over de essentie van luisteren. Het helpt je ontdekken hoe jij beter kunt luisteren. Naar jezelf en anderen.

Keynote listening

Steeds vaker vragen ze ons ook als ‘keynote listener’. Op zoek naar de essentie van wat er te horen is. Het wezenlijke, eigenaardige, kenschetsende. Niet als een samenvatting van wat er allemaal gezegd is. Maar een slag dieper: het proeven van de ‘toon die de muziek’ maakt. Dat wat voelbaar is tijdens het event, congres of seminar. Luisteren naar de gevoelslaag is spannend, maar je krijgt dan wel scherp wat er op het spel staat. Het raakt omdat het raak is.

Waar we graag over spreken

luisteren - empathie - spreken - emoties voor je laten werken - veranderen -  verandermanagement - cultuur - contact - psychologische veiligheid - verbinden - motivatie - werkrelaties - communicatie - persoonlijk leiderschap - samenwerken - teamwork

Een van onze inspirerende sprekers inhuren?

Naast Harry zijn ook alle andere trainers in te huren als keynote speaker voor evenementen, congressen en andere gelegenheden. Al onze trainers zijn ervaren sprekers die over verschillende thema's kunnen praten. Of het nu om spreken of luisteren gaat, je maakt ons blij als je het contact met ons erover zoekt. Dus bel of mail gerust, dan kijken we samen wat we kunnen doen.

Benieuwd wie de trainingen verzorgen?

Maak kennis met onze trainers en coaches. Zij helpen je zó contact te maken dat het je relaties en prestaties verbetert.

Onze trainers