Harry's picture

Wil jij ons (en jezelf) helpen door ambassadeur te worden van ons nieuwe boek ‘Goed voelen, emoties voor je laten werken'?

Goed voelen

Luisteren
Emoties
Het was een jarenlange bevalling. Maar de baby is ‘prachtig’. Wij zijn er ongelooflijk trots op. Begin mei kunnen we jou ons nieuwste boek leveren: ‘Goed voelen, emoties voor je laten werken.’ In deze blog doen we wat we in de 207 blogs hiervoor nooit deden. We vragen jouw hulp.

Jij kunt ons helpen

Ook in deze bijzondere tijd blijven wij graag werken aan een mooie missie: betere prestaties door betere relaties! En jij kunt ons daarbij helpen. Hoe? Bestel het boek ‘Goed voelen’ en meld je aan als ambassadeur (door jouw vinkje op het bestelformulier). Dan krijg je elke week iets inspirerends van ons. Je kunt dat met plezier en gemak delen met jouw netwerk. Denk aan: previews, een booktrailer, filmpjes, quotes, blogs et cetera. Wil je dat doen?

 

Help jezelf

In deze tijd is het extra nodig om goed voor jezelf én elkaar te zorgen. Het boek ‘Goed voelen’ zal je daar enorm bij helpen. Dit boek leert je om:

 

1. je emoties te doorvoelen

    en niet weg te blijven bij wat er vanbinnen echt speelt en dus niet hard te roepen: ‘Samen sterk’, hoe nodig, goed en mooi ook.

2. de energie en richting die in emoties zit te gebruiken om te bewegen richting je doelen

    en niet ontmoedigd of moe bij de pakken neer te gaan zitten.

3. je van harte te verbinden aan de ander met wie je werkt

    zelfs in een tijd waarin we 1,5 meter afstand van elkaar houden en veel thuiswerken.

 

Bestel het boek en help jezelf en onze missie verder!

Harry's picture

Over de auteur Harry

Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet schrijft hij de bestseller 'Harthorend, luisteren voor professionals'. Hij werkt bij vanbinnenuit aan het vergroten van het luisterend vermogen van de mensen, teams en organisaties.

Reacties

Ik heb jullie boek al

Ik heb jullie boek al gereserveerd via mail.
Ik meld me ook graag aan als ambassadeur van het boek.

Harry's picture

Leuk Ellen dat je ons ook met

Leuk Ellen dat je ons ook met het 'verspreiden' wilt helpen ... we gaan je elke een mail sturen met minimaal 1 inspirerend item dat je kunt delen in jouw netwerk. Dank voor je hulp!!!

Net het boek besteld. Het

Net het boek besteld. Het prikkelt me enorm, maar ik vind het ook spannend. Mijn zoon kan ik vanwege corona al weken niet zien. Ik heb de neiging om vooral druk te zijn om zo weg te blijven van het gevoel.

Harry's picture

Hoi Gijs - het zijn ook

Hoi Gijs - het zijn ook spannende tijden. Voelen aan onzekerheid die daarbij komt maakt dat we passende maatregelen zoeken. Voelen aan het verdriet van het van elkaar gescheiden zijn maakt dat we los kunnen laten wat we nu onmogelijk vast kunnen houden en er ruimte ontstaat om naar creatieve en andere vormen te zoeken. Voelen aan de onmacht omdat je er niet bij kunt maakt flexibel etc. Je kunt voelen en denken tegelijk!

Je gaat vast genieten van het boek en sterkte in deze bijzondere periode!

Reageren op dit artikel?

Leef en werk vanuit je hart.
Dat maakt de wereld nog mooier!
Nieuwsgierig? Neem contact op!

vanbinnenuit

Amsterdamseweg 44-46

6712 GJ Ede

 

ir. Harry van de Pol

06-512 172 30

harry@vanbinnenuit.nl