Met behoud van denken voelen en zo emoties voor je laten werken.

Goed voelen

Veel professionals werken vooral met hun hoofd. Emoties ervaren zij als lastig, onplezierig en niet functioneel. Hoe kom je voorbij dit verzet? Waarom zou je dat willen? Wat heb jij nodig om optimaal gebruik te maken van wat er in je werk te voelen is?

Het boek ‘Goed Voelen’ geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Met veel herkenbare voorbeelden, prachtige illustraties en concrete handvatten om emoties optimaal te benutten.

 

Emoties voor je laten werken

In dit boek reiken Harry van de Pol en Michelle van Dusseldorp je precies dat aan wat je nodig hebt om emoties te doorvoelen en benutten. Zij maken duidelijk wat de wetenschap ons de laatste jaren over emoties leert. Leren je hoe je met behoud van denken kunt voelen. Nodigen je uit om emoties te gebruiken om te bewegen richting jouw doelen. Ook moedigen ze je aan om emoties te gebruiken om volop in contact te zijn met de mensen voor wie je werkt.

 

‘Emotie is de sleutel naar klantsucces en de kleur van je onderneming.’

Herman Zondag (directeur AFAS Software)

 

‘Harry en Michelle schrijven niet alleen praktisch en toegankelijk, ze brengen het in hun werk en trainingen ook echt op de vloer. Daar plukken we als team nog elke dag de vruchten van.’

Nienke Westerbeek (directeur Compassion)

 

‘Goed voelen’ is een prachtig geïllustreerd ‘doe-boek’ dat je helpt om emoties voor je te laten werken. Het boek verschijnt in maart 2020.

Goed voelen

Boektrailer 'Goed voelen'

De positieve rol van negatieve emoties

Doorvoelen

Luisteren naar emoties

Geef je gevoel geen plekje

Trainingencyclus