Voelen met behoud van denken - en zo je emoties voor je laten werken.

Goed voelen

Veel professionals werken vooral met hun hoofd. Ze ervaren emoties als lastig, onplezierig en niet-functioneel. Hoe kom je voorbij dit verzet? Waarom zou je dat willen? Wat heb jij nodig om optimaal gebruik te maken van wat er in je werk te voelen is?

Het boek ‘Goed voelen’ geeft heldere antwoorden. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring. Met veel herkenbare voorbeelden, prachtige illustraties en concrete handvatten om emoties optimaal te benutten.

 

Emoties voor je laten werken

In dit boek vertellen Harry van de Pol en Michelle van Dusseldorp wat je nodig hebt om emoties te doorvoelen en te benutten. De auteurs zetten op een rijtje wat de wetenschap ons de laatste jaren over emoties leert. Ze laten je zien hoe jij kunt voelen mét behoud van denken. En ze nodigen je uit om emoties te gebruiken om te bewegen richting jouw doelen. Ook moedigen ze je aan om emoties in te zetten om volop in contact te zijn met de mensen voor wie je werkt.

 

 

Ben je benieuwd naar ‘Goed voelen’? Blader alvast door het boek in de preview:

 

‘Emotie is de sleutel tot klantsucces en de kleur van je onderneming.’

Herman Zondag (directeur AFAS Software)

 

‘Harry en Michelle schrijven niet alleen praktisch en toegankelijk, ze brengen het in hun werk en trainingen ook echt op de vloer. Daar plukken we als team nog elke dag de vruchten van.’

Nienke Westerbeek (directeur Compassion)

 

‘Dit is de perfecte mix van kennis, ervaring en handreikingen over emoties.’

Dr. Mark van Vuuren (organisatiewetenschapper Universiteit Twente)

 

‘Goed voelen’ is een prachtig geïllustreerd ‘doeboek’ dat je helpt om emoties voor je te laten werken. Het boek verschijnt in mei 2020.

Bestel het boek!

Goed voelen

Boektrailer 'Goed voelen'

De positieve rol van negatieve emoties

Doorvoelen

Luisteren naar emoties

Geef je gevoel geen plekje

Trainingencyclus