Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Harry van de Pol
trainer & coach

Kom tevoorschijn!

Harry geniet ervan als mensen de weg naar binnen gaan. Ontdekken wat er bij hen leeft en daarmee tevoorschijn komen. Om zo – door zichzelf te zijn – voor anderen van betekenis te zijn. En van deze wereld een betere plek te maken.

Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet, schreef hij de bestseller 'Harthorend, luisteren voor professionals'. Hij werkt bij vanbinnenuit aan het vergroten van het luisterend vermogen van mensen en organisaties. Centraal in zijn werken staat de overtuiging dat je nooit persoonlijke voldoening bereikt als je alleen zelf aan je trekken wilt komen. Alles wat Harry doet, is er daarom op gericht mensen (en organisaties) van binnenuit te bewegen zich betekenisvol voor anderen in te zetten.

 

Waarom juist Harry voor jou?

Harry is open, enthousiast en betrokken. Hij heeft een groot vermogen om dichtbij te komen zonder bedreigend te zijn. Hij weet mensen te inspireren en aan het denken te zetten. Praktisch en prikkelend. Maar ook confronterend en verrassend. Hij is bijzonder vindingrijk als het erom gaat van het werk zelf een leeromgeving te maken die uitnodigt om nieuw gedrag te laten zien.

Neem contact op met Harry

Leuk dat je contact wilt opnemen met Harry! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.