Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Ivo IJsselstijn 
trainer & coach

Krachtig ontmoeten!

Ivo is een bevlogen wereldverbeteraar. Hij helpt je graag ontdekken hoe mooi het leven is als jij ook op je werk helemaal jezelf bent. 'Als jij jezelf toevoegt, dan voeg je waarde toe!', is zijn devies. Want of je nu verkoper, adviseur of accountant bent, je bent vooral mens.

Ivo is trainer en coach. Hij werkt sterk vanuit het echte contact. Als íémand 'de relatie als werkplaats' weet te hanteren, dan is het Ivo wel. Hij is een mensenmens pur sang en werkt graag met young professionals.

Waarom juist Ivo voor jou?

Ivo staat niet voor een groep, hij zit er als mens middenin. Je mag gerust op hem oefenen en zelf is hij ook nog lang niet uitgeleerd. Als trainer brengt hij frisheid en enthousiasme. Bij zo'n serieus en gevoelig onderwerp als luisteren brengt hij graag een gezonde portie humor in. Ivo heeft een groot geloof in de mensen met wie hij werkt. Hij helpt voorbij het oordeel en altijd met respect.

Neem contact op met Ivo

Leuk dat je contact wilt opnemen met Ivo! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.