Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainingscyclus Harthorend

Help je relaties groeien!
Door beter te luisteren naar jezelf en anderen.

Openingstraining Harthorend

Je dagen zitten vol prikkels. Waar vind je de ruimte om stil te zijn en rustig te luisteren naar wat er in jezelf omgaat? En als je al moeilijk luistert naar jezelf, hoe denk je dan dat je luistert naar anderen? De meeste mensen zien wel in dat ze in veel gevallen niet echt openstaan voor een ander. En dat terwijl het werk steeds meer vraagt van de relaties die we bouwen. Als jij wilt groeien in relaties en prestaties, dan is het beste wat je kan doen: investeren in je luisteren.

Luisteren naar jezelf en anderen

In deze training leer je beter luisteren: openen, horen, aanvoelen, begrijpen, erkennen en aanvaarden. Allereerst naar jezelf. Maar ook naar de ander. Je ontdekt wat jouw luisterkwaliteiten zijn. En wat je in de weg staat om het goed te doen. Want beter leren luisteren is vooral: werken aan jezelf. De 2-daagse Openingstraining legt de basis. Na deze training volgen twee follow-up's: Empathie en Spreken.

Eerstvolgende training

De eerst volgende training vindt plaats op 14 maart & 2 april 2024. Bekijk alle trainingsdata.

Tijdsduur
2 dagen & in- en outtake
Investering
1000,- excl. btw
Locatie
Ede, Kasteel Hoekelum

Is deze training iets voor jou?
Schrijf je in

Lijkt deze training je wat? Dan kan jij je hier inschrijven. Heb je liever nog wat meer informatie? Neem contact met ons op. 

Iedereen kan écht contact maken

  • Pierre Schefferlie
    Openingstraining Harthorend

    Pierre Schefferlie

    54 jaar | Adviseur leren, ontwikkelen en participatie, Gemeente Molenlanden

    'De dialoogtrainingen helpen ons om te doen waar we voor staan. Dichter bij de klant. Met meer betekenis en plezier in eigen werk.'