Harry van de Pol

Trainer & coach

Kom tevoorschijn!

Harry geniet ervan als mensen de weg naar binnen gaan. Ontdekken wat er bij hen leeft en daarmee tevoorschijn komen. Om zo - door zichzelf te zijn - voor anderen van betekenis te zijn. En van deze wereld een betere plek maken.

Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet schrijft hij de bestseller 'Harthorend, luisteren voor professionals'. Hij werkt bij vanbinnenuit aan het vergroten van het luisterend vermogen van mensen en organisaties. Centraal in zijn werken staat de overtuiging dat je nooit persoonlijke voldoening bereikt als je alleen zelf aan je trekken wilt komen. Alles wat Harry doet is er daarom op gericht mensen (en organisaties) van binnenuit te bewegen zich betekenisvol voor anderen in te zetten.
 

Waarom dan juist Harry voor jou?

Harry is open, enthousiast en betrokken. Hij heeft een groot vermogen om dichtbij te komen zonder bedreigend te zijn. Hij weet mensen te inspireren en aan het denken te zetten. Praktisch en prikkeld. Maar ook confronterend en verrassend. Hij is bijzonder vindingrijk als het er om gaat van het werk zelf een leeromgeving te maken die uitnodigt om nieuw gedrag te laten zien.

Leer nog beter luisteren en maak zo contact dat je helpt.

Nieuwsgierig? Bel/mail maar!
vanbinnenuit
Amsterdamseweg 44-46
6712 GJ Ede
 
ir. Harry van de Pol
06 - 512 172 30