Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Sandra Scheffel
coach & trainer
 

Zin in spelen

Sandra is een echte zinvinder. ‘Heeft het zin en heb ik er zin in?’, dat is wat zij zichzelf en anderen vraagt. Zij vindt altijd creatieve manieren om je te helpen het contact met jezelf te maken. Zodat jij er ook zin in krijgt. Spel is wat Sandra inzet om je daar te brengen. Ze brengt je precies tussen inspanning en ontspanning en doet dat met gevoel.

Als trainer en coach werkt Sandra graag met wat er is. Hierin gebruikt ze volop haar zintuigen. Ze luistert goed, maar kijkt nog beter. Wat ze ziet, helpt haar aanvoelen. Zo kan datgene wat onderliggend is, moeilijk verstopt blijven. Ze gebruikt het contact om je te helpen bij de kern te komen. Zij zet je stil door je in beweging te brengen en daagt je uit om eerlijk te zijn over wat je echt wilt.

Waarom juist Sandra voor jou?

Je zult snel merken dat deze psychologe haar intelligentie combineert met voelen. Maar zonder dat het je ongemakkelijk maakt. Aansluiten bij de ander is wat Sandra doet. Waar je nu bent, is het startpunt om samen te onderzoeken waar je naartoe wilt bewegen (en hoe je dat kunt doen). Voor echt contact over dingen die er voor jou toe doen, mét een glimlach en een knipoog, moet je bij Sandra zijn.

Neem contact op met Sandra

Leuk dat je contact wilt opnemen met Sandra! Vul onderstaand formulier in, dan komt zij er zo snel mogelijk bij je op terug.