Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Micha de Jonge
trainer & coach

Samen een cultuur maken

Micha is geïntrigeerd door hoe mensen samen een cultuur maken. Daarom luistert hij graag en goed naar wat zich afspeelt in relaties. Want daar ziet hij cultuur tevoorschijn komen. Vanuit zijn ondernemers- en managementervaring zoekt hij naar wat je daarmee kunt. Een creatieve dwarsdenker en -ziener die rebels is, maar zonder de aansluiting te verliezen.

Als ondernemer, trainer, coach en therapeut ziet Micha dat veel mensen hun werkleven om de pijn heen organiseren. Dat is niet alleen onnodig, maar ook jammer. Want juist daar waar het zeer doet, zit het leren en het aangrijpingspunt voor verandering. Micha ontmoet mensen het liefst daar waar ze echt zijn. Zijn doortastendheid combineert hij met humor en het vermogen te relativeren. Maar ondertussen voel je wel dat hij de kern te pakken heeft en daar iets goeds mee kan.

Waarom juist Micha voor jou?

Micha heeft ruime ondernemers- en managementervaring. Hij is de grootste out-of-the-box-denker en -doener van het hele team. Zonder oordeel, heel nieuwsgierig, komt hij dichtbij. Hij schrikt niet van wat hij tegenkomt, want veel daarvan heeft hij bij zichzelf ook allang gezien. Als je graag lacht maar ook toe wilt bewegen naar waar het echt over gaat, dan heb je in Micha een fantastische ‘reisleider’ die weet hoe je samen dingen stevig op de vloer van het werk krijgt.

Neem contact op met Micha

Leuk dat je contact wilt opnemen met Micha! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.