Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Henk Timmerman
young listening professional, onderzoeker & trainer

Zoveel moois!

Henk is springlevend en buitengewoon energiek. Altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Hij is onder de indruk van wat mensen allemaal in zich hebben en wat ze daarmee kunnen doen. Met zijn open en uitnodigende houding is hij er in het contact op uit om tevoorschijn te laten komen wat erin zit. En dat is 99 van de 100 keer precies wat er gebeurt.

Henk is onderzoeker en trainer. Hij luistert naar wat er bij je leeft en geeft dit aan je terug. Zo ontdek je in het contact met hem wat jou werkelijk beweegt. Dat is nodig volgens Henk: ‘Als je weet wat je motiveert, dan kun je zoveel voor jezelf en anderen betekenen!’ Alles wat Henk doet, is er daarom op gericht jou dichter bij jezelf te brengen. Zodat je ook dichter bij de mensen kunt komen met wie je werkt.

Waarom juist Henk voor jou?

Henk is enthousiast en contact met hem werkt ontwapenend. Ook gespannen situaties benadert hij met een comfortabele ontspanning die bijzonder is. Hij is buitengewoon leergierig en onderzoekend. Elke situatie is voor hemzelf per definitie een leersituatie. Henk is niet bang om het anders te doen en zijn frisse blik, vernieuwende inzichten en perspectieven met je te delen. Maar nooit zonder scherp te blijven letten op wat er al is en dat te waarderen én te gebruiken.

Neem contact op met Henk

Leuk dat je contact wilt opnemen met Henk! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.