Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Erica Puppels
young listening professional, coach & junior trainer

Als je zicht hebt op jezelf, kun je met een open blik naar die ander kijken

Erica lééft voor contact. Ontmoet haar en je merkt: die wil mij echt zien en kijkt met waardering. Zo hoort het ook, als je het Erica vraagt: ‘Façades en maskers maken het werken uiteindelijk alleen maar lastig en ingewikkeld. Aan de kant ermee en volop zichtbaar aan de slag.’

Erica is coach en junior trainer. Ze helpt je graag ontdekken, aanvoelen en begrijpen wat er onder de oppervlakte leeft. Bij jezelf en ook bij de ander. Want als je daar zicht op hebt, heb je dat wat nodig is om op het juiste moment het contact te maken en te gebruiken om een goede job te doen.

Waarom juist Erica voor jou?

Erica heeft een jeugdige, creatieve en frisse blik. Ze is geduldig in het contact, tast buitengewoon zorgvuldig af hoe het is, en geeft dan vaak verrassend terug wat ze hoort, ziet en ervaart. Ze is een snelle denker die niet bang is om te zeggen wat ze waarneemt (of nog niet begrijpt). Erica is sfeergevoelig en haar vrolijkheid is ook sfeerbepalend. Buitengewoon taalvaardig en met speelse, kleine attenties geeft ze het contact precies wat het nodig heeft.

Neem contact op met Erica

Leuk dat je contact wilt opnemen met Erica! Vul onderstaand formulier in, dan komt zij er zo snel mogelijk bij je op terug.