Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Eline Voorberg-Stoit
trainer & coach

Nieuwsgierigheid brengt je in beweging

Eline krijgt er veel energie van als mensen in beweging komen. Dus grijpt ze elke gelegenheid aan om je iets te laten zien wat je in beweging brengt. Zodat je nieuwe dingen leert doen.

Eline is een heel ervaren trainer, coach en therapeute. Zij heeft veel plezier in haar werk omdat het om scherpte vraagt en daarmee erg uitdagend is. Elke dag leert ze zelf ook nog, omdat ze daarop mikt. Naast haar trainingswerk bij De Baak en vanbinnenuit heeft ze haar eigen therapiepraktijk (Meesterwerk). In ons team is ze vooral gefascineerd geraakt door de ervaring dat er naast vragen stellen ook nog andere manieren zijn waarop je laat merken dat je luistert: erkenning geven en vooral niet te terughoudend zijn om juist jouw eigen gevoel mee te laten doen in gesprekken met anderen. Ze geniet als ze anderen dit ook ziet ontdekken. Ze voelt hoe waardevol dat is in gesprekken en hoe het kan voelen om ├ęcht voelbaar in contact te zijn met de ander. Daar gaat ze voor in haar werk en in haar dagelijks leven! Zo brengt zij beweging.

Waarom juist Eline voor jou?

Veilig, sprankelend, energiek en uitnodigend zijn woorden die Eline vaak van deelnemers terugkrijgt. Als ze ergens voor gaat, dan ook voor de volle honderd procent. Ze is zorgvuldig en volledig. Je zult merken dat ze onbevangen en onophoudelijk vragen stelt die je tot een ander perspectief en in beweging brengen. Dat ze zowel Internationale Bedrijfskunde (met als focus 'intern ondernemerschap') als Integratieve Therapie heeft gestudeerd, laat zien hoe ze zich thuis voelt op het snijvlak van mens en organisatie.

Neem contact op met Eline

Leuk dat je contact wilt opnemen met Eline! Vul onderstaand formulier in, dan komt zij er zo snel mogelijk bij je op terug.