Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Eli Vlot
trainer & coach

Natuurlijk dichtbij

Eli is een rustige en ontspannen kerel. Maar vergis je niet. Er zit een enorme motor achter zijn goedlachse, bescheiden opstelling. Hij staat met beide benen op de grond en is nuchter. Dat combineert hij met een groot inlevingsvermogen dat heel natuurlijk aanvoelt. Daardoor mag hij bij veel mensen dichtbij komen. Dat geeft Eli het gevoel dat hij leeft.

Eli is trainer en coach. Zijn werkervaring in zowel sociale als commerciële contexten stelt hem in staat om meer te doen dan alleen als trainer voor een groep te staan. Hij is ook superverbindend als hij de kans krijgt om in het werk zélf bij te dragen. Door tussen de mensen in terug te geven wat hij ziet gebeuren, zodat ze het met elkaar beter gaan doen.

Waarom juist Eli voor jou?

Eli is een man uit één stuk. Hij combineert de moed om zijn hart te volgen met bescheidenheid en nuchterheid. Hij heeft een buitengewoon praktische instelling. Je mag best even op hem leunen. Zijn relaxte en gelijkwaardige houding zorgt ervoor dat je tevoorschijn komt voordat je het in de gaten hebt. Hij voelt je aan en zoekt oprecht met je mee. Eli is goedlachs en weet humor op een tactvolle manier in te zetten.

Neem contact op met Eli

Leuk dat je contact wilt opnemen met Eli! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.