Erica Puppels

Young Listening Professional, coach & junior trainer

0.5

Als je zicht hebt op jezelf, kun je met een open blik naar die ander kijken.

Erica lééft voor contact. Ontmoet haar en je merkt: die wil mij echt zien en kijkt met waardering. Zo hoort het ook, als je het Erica vraagt: ‘Façades en maskers maken het werken uiteindelijk alleen maar lastig en ingewikkeld. Aan de kant er mee en volop zichtbaar aan de slag’.

Erica is coach en junior trainer. Ze helpt je graag ontdekken, aanvoelen en begrijpen wat er onder de oppervlakte leeft. Bij jezelf en ook bij de ander. Want als je daar zicht op hebt, heb je dat in handen wat nodig is om op het juiste moment het contact te maken en te gebruiken om een goede job te doen.

Waarom Erica voor mij?

Erica heeft een jeugdige, creatieve en frisse blik. Ze is geduldig in het contact, tast buitengewoon zorgvuldig af hoe het is. Geeft dan vaak verrassend terug wat ze hoort, ziet en ervaart. Ze is een snelle denker die niet bang is om te zeggen wat ze waarneemt (of nog niet begrijpt). Erica is sfeer gevoelig en haar vrolijkheid is ook sfeerbepalend. Buitengewoon taalvaardig en met speelse, kleine attenties geeft ze het contact precies wat het nodig heeft.

Leer nog beter luisteren en maak zo contact dat je helpt.

Nieuwsgierig? Bel/mail maar!
vanbinnenuit
Amsterdamseweg 44-46
6712 GJ Ede
 
ir. Harry van de Pol
06 - 512 172 30