Overslaan en naar de inhoud gaan
Trainers

Henk Timmerman
young listening professional, onderzoeker & trainer

Zo veel moois!

Henk is springlevend en buitengewoon energiek. Altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Hij is onder de indruk van wat mensen allemaal in zich hebben en wat ze daarmee kunnen doen. Met zijn open en uitnodigende houding is hij er in het contact op uit om wat er in zit ook tevoorschijn te laten komen. Dat is 99 van de 100 keer precies wat er gebeurt.

Henk is onderzoeker en trainer. Hij luistert naar wat er bij je leeft en geeft dit aan je terug. Zo ontdek je in het contact met hem wat je werkelijk beweegt. Dat is nodig volgens Henk: ‘Als je weet wat je motiveert, dan kun je zoveel voor jezelf en anderen betekenen!’. Alles wat Henk doet is er daarom op gericht jou dichter bij jezelf te brengen, zodat je ook dichter bij de mensen met wie je werkt kunt komen.

Waarom Henk voor mij?

Henk is enthousiast en contact met hem werkt ontwapenend. Ook gespannen situaties benadert hij met een comfortabele ontspanning die bijzonder is. Hij is buitengewoon leergierig en onderzoekend. Elke situatie is voor hemzelf per definitie een leersituatie. Henk is niet bang om het anders te doen en zijn frisse blik, vernieuwende inzichten en perspectieven met je te delen. Maar nooit zonder scherp te blijven letten op wat er al is en dat te waarderen én te gebruiken.

Neem contact op met Henk

Leuk dat je contact op wil nemen met Henk! Vul onderstaand formulier in, dan komt hij er zo snel mogelijk bij je op terug.