Je kunt nieuw, fris en open luisteren naar wat je al jaren hoort!

De ... luisteraar

Als je al zo lang naar dezelfde doelgroep luistert, hoor je die dan nog wel? Je blijft altijd hetzelfde horen, als je niet leert opnieuw open te staan!

Young Professionals helpen luisteren

Het valt niet mee om oprecht open te blijven staan, voor dat wat je al jaren hoort. Klanten, cliënten, patiënten, leerlingen of wat je doelgroep ook is - hun verhalen ken je. Daar valt weinig nieuws in te ontdekken. En dat klopt. Je hoort niets nieuws als jij hetzelfde blijft luisteren. Maar er zijn manieren om dat weer fris en nieuwsgierig te doen.

De ... luisteraar

In 'De ... luisteraar' gaan ervaren luisteraars en Young Professionals samen goed voorbereid aan het werk. Om op een nieuwe manier stem te geven aan de doelgroep. Als Wijkluisteraars werken aan Welzijn Nieuwe Stijl. Of als Patiëntenluisteraar ontdekken waar zorg beter kan. Als Leerlingluisteraar de leerling in het onderwijs meer centraal krijgen. Betekenisvolle projecten. Waar de komende jaren nog veel varianten op ontstaan.

De ... luisteraar

Basisboek luisteren & spreken

 

Young Professionals in 'De ... luisteraar' werken met het Basisboek.

 

Bestel hier!

 

De leerlingluisteraar

 

Het Onderwijsbureau is partner in het luisteren naar leerlingen.

 

leerlingluisteraar, patiëntenluisteraar, cliëntenluisteraar, klantenluisteraar, teamluisteraar, organisatieluisteraar, kerkluisteraar, wijkluisteraar, studentenluisteraar, ouderenluisteraar etc.

De wijkluisteraar

 

Check op Twitter:

#wijkluisteraar

Verbeter je luisteren!

 

Doe mee aan de Openingstraining Harthorend.

Luisteren naar leerlingen

 

Lees mijn gastblog op HetKind.org.

 

 

Wandelen met leerlingen

 

Hoe het Corlaer College inzet op relatie