Harry's picture

Stop je hoofd niet in een doos om productief te kunnen zijn. Maar zet een doos over je computer en focus in deze ‘lockdown’ op je relaties!

Focus op relaties

Luisteren
Communicatie
Verbinding
Dit keer geen column van eigen hand. Niet om me er gemakkelijk van af te maken. Wel omdat ik iets in de NRC lees wat beter is. Een opiniërend artikel van Arjen van Veelen. En dat artikel hakt er bij mij flink in.

Arjens verhaal raakt me om twee redenen. In de eerste plaats omdat hij de wereld waarin wij werken - waarvan ik me regelmatig vervreemd voel - heel treffend neerzet. Namelijk: we laten dat wat ons mens maakt er zoveel mogelijk uit, om maar productief te kunnen zijn. Maar ook, en daar schrok ik pas echt van, omdat ik ontdek dat ik heel vaak óók zo werk: met een overdosis focus. Dat kan anders. En dat gáát bij mij volgend jaar ook anders zijn!

Hier lees je z'n verhaal: 'Doorbreek de eenzaamheid van het thuiswerken'.

Harry's picture

Over de auteur Harry

Harry is inspirator, trainer en coach. Onder de indruk van wat luisteren met mensen doet schrijft hij de bestseller 'Harthorend, luisteren voor professionals'. Hij werkt bij vanbinnenuit aan het vergroten van het luisterend vermogen van de mensen, teams en organisaties.

Reacties

Geweldig artikel (column?).

Geweldig artikel (column?). Dank voor het delen!

Harry's picture

Ja goed he? Graag gedeeld!

Ja goed he? Graag gedeeld!

Reageren op dit artikel?

Leef en werk vanuit je hart.
Dat maakt de wereld nog mooier!
Nieuwsgierig? Neem contact op!

vanbinnenuit

Amsterdamseweg 44-46

6712 GJ Ede

 

ir. Harry van de Pol

06-512 172 30

harry@vanbinnenuit.nl